Wanneer iPhone 7 in Nederland?

Wil je weten wanneer de iPhone 7 uitkomt in Nederland en wat de nieuwe functies zijn? Ben je benieuwd naar de prijs van de iPhone 7 in Nederland en waar je hem kunt kopen? Of vraag je je af wat de verschillen zijn tussen de iPhone 6 en de iPhone 7, en of het de moeite waard is om te upgraden? Hier vind je alle antwoorden op je vragen.

Releasedatum iPhone 7 in Nederland

De iPhone 7 werd wereldwijd uitgebracht op 16 september 2016. In Nederland was de iPhone 7 op dezelfde datum beschikbaar voor pre-order, met de officiële release op 23 september 2016. Dit betekent dat de iPhone 7 al geruime tijd beschikbaar is voor aankoop in Nederland.

Nieuwe functies van de iPhone 7

De iPhone 7 bracht verschillende nieuwe functies met zich mee ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6. Enkele opvallende kenmerken zijn:

  • Water- en stofbestendigheid: De iPhone 7 heeft een IP67-classificatie, waardoor hij bestand is tegen water en stof.
  • Verbeterde camera: De iPhone 7 beschikt over een 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een groter diafragma voor betere foto’s, zelfs bij weinig licht.
  • Geen koptelefoonaansluiting: De iPhone 7 is de eerste iPhone zonder traditionele 3,5 mm koptelefoonaansluiting, waardoor je gebruik moet maken van de Lightning-poort of draadloze oortjes.
  • Snellere processor: De iPhone 7 wordt aangedreven door de krachtige A10 Fusion-chip, die zorgt voor verbeterde prestaties en energie-efficiëntie.

Prijs en verkooplocaties in Nederland

De prijs van de iPhone 7 in Nederland varieert afhankelijk van de opslagcapaciteit en de verkooplocatie. Over het algemeen begint de prijs voor een nieuwe, simlockvrije iPhone 7 bij ongeveer € 549 voor het basismodel met 32 GB opslag. Je kunt de iPhone 7 kopen bij officiële Apple Stores, geautoriseerde retailers en diverse online winkels.

Verschillen tussen iPhone 6 en iPhone 7

Als je twijfelt tussen het upgraden naar de iPhone 7 of het houden van je iPhone 6, zijn hier enkele belangrijke verschillen om rekening mee te houden:

  • Waterbestendigheid: De iPhone 7 is waterbestendig, terwijl de iPhone 6 dat niet is.
  • Camera-upgrades: De iPhone 7 heeft een verbeterde camera met optische beeldstabilisatie, wat resulteert in scherpere foto’s en betere prestaties bij weinig licht.
  • Geen koptelefoonaansluiting: De iPhone 7 vereist het gebruik van Lightning-oortjes of een adapter voor het aansluiten van koptelefoons, terwijl de iPhone 6 een traditionele koptelefoonaansluiting heeft.
  • Verbeterde prestaties: De iPhone 7 wordt aangedreven door een snellere processor en biedt over het algemeen betere prestaties dan de iPhone 6.

Of het de moeite waard is om te upgraden van de iPhone 6 naar de iPhone 7 hangt af van je individuele behoeften en voorkeuren. Als waterbestendigheid, een betere camera en verbeterde prestaties belangrijk voor je zijn, kan de overstap naar de iPhone 7 de moeite waard zijn.

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er de viktigste forskjellene mellom iPhone 7 og iPhone 6?

De viktigste forskjellene mellom iPhone 7 og iPhone 6 inkluderer:

Egenskaper iPhone 7 iPhone 6
Vanntetthet Vanntett med IP67-klassifisering Ikke vanntett
Kameraoppgraderinger 12-megapikselkamera med optisk bildestabilisering 8-megapikselkamera uten optisk bildestabilisering
Koptelefoonaansluiting Ingen tradisjonell 3,5 mm koptelefoonaansluiting Tradisjonell 3,5 mm koptelefoonaansluiting
Prosessor A10 Fusion-chip A8-chip

Disse forskjellene kan være avgjørende faktorer når du vurderer å oppgradere til iPhone 7.

Hvor kan jeg kjøpe iPhone 7 i Nederland?

Du kan kjøpe iPhone 7 fra flere steder i Nederland, inkludert offisielle Apple Stores, autoriserte forhandlere og ulike nettbutikker. Sjekk med lokale forhandlere for tilgjengelighet og priser.

Hvilke farger er tilgjengelige for iPhone 7?

iPhone 7 var tilgjengelig i ulike farger, inkludert Jet Black, Black, Silver, Gold og Rose Gold. Fargevalg kan variere avhengig av region og tilgjengelighet.

Foto av författare

Fazio

Lämna en kommentar